Obojestranski trakovi

Obojestranski trakovi

Obojestranski lepilni trakovi so primerni za pritrjevanje težkih preprog na neravna tla, za pritrjevanje plakatov in manjših preprog ali za pritrjevanje preprog na splošno. Obojestranski lepilni trakovi so uporabni tako doma, kot v pisarnah in šolah.


Obojestranski lepilni trak je vsak na pritisk občutljiv trak, ki je na obeh straneh prevlečen z lepilom. Zasnovan je tako, da drži dve površini skupaj, pogosto na način, ki ni viden v končnem proizvodu. Trak se namreč namesti med dvema površinama namesto, da bi jih prekril. To omogoča lepši izgled in boljše izdelave. Dvostranski lepilni trak je lahko tanek ali dimenzionalen. Dimenzionalni trak je debelejši, in se pogosteje uporablja, predvsem pri signalizaciji. Z uporabo debelejšega traku lahko dosežemo 3D- učinek, saj omogoča, da znaki in zasloni izstopajo.


Dvostranski lepilni trak je ustvarjena z nanašanjem tankega sloja lepila na vsako stran nosilnega materiala. Večina lepilnih trakov je proizvedenih v širini od 1 do 3 metrov. Nato se s pomočjo posebnega stroja razrežejo v želene širine.

Prikaži:
Razvrsti po: