PermaSafety Cover

Objavil Andrej 05/05/2015 0 Komentarji Označevanje tal,

 

Na zalogi imamo veliko izdelkov za označevanje tal v skladiščih, proizvodnjah, ipd vendar do sedaj nismo bili sposobni dobavit talne oznake s dizajnom po meri izdelane talne signalizacije.

Predstavljamo Vam PermaSafety cover – izredno trpežen označevalni sistem za tla, ki je prilagodljiv s strani končnega uporabnika. (enostavno in brez min. količine pri naročanju) PermaSafety cover je najnovejši dodatek k PermaSafety označevalnemu sistemu.

Dobavljiv je v dveh različnih velikostih - za A4 in A5 format. Za PermaSafety Cover – sistem za označevanje tal ne potrebujete drugega grafičnega podjetja. Potrebujete le osnovni pisarniški tiskalni (inkjet ali laser) in že lahko tiskate v vseh barvah. Tiskate lahko na navaden papir. 

 

 

Edinstvena genialna lastnost PermaSafety cover – sistema za talne signalizacije je, da končni uporabnik opravi enostavni del s tiskanjem oznak, PermaSafety cover pa nato zagotavlja izjemno trpežno zaščitno pokrivalo z veliko količino lepila. Za dolgo uporabo in zaobljeni robovi, za manjšo možnost vihanja robov. Za uporabo vzemite natiskan kos papirja in ga postavite na izbrano površino (poskrbite da je površina čista, suha in nemastna). Sedaj samo nalepite PermaSafety cover preko papirja in že lahko hodite po njem. Za dodatno varnost ima zgornja površina proti drsno teksturo, za pomoč pri preprečevanju zdrsov. Debela prozorna zaščita zagotavlja, da bo vaš tekst ali slika še dolgo viden na talnih površinah in da bodo vaše barve še dolgo žive in vidne.

Enostavna uporaba in popolnoma prilagodljiv za vaše kreativne potrebe.


Ostali PermaSafety izdelki za talne signalizacije:

  • PermaSafety – najtrpežnejši sistem za označevanje tal

  • PermaSafety route – edinstven sistem za označevanje tal

 

Na voljo tudi standardni označevalni trakovi in osnovni trakovi za označevanje.

Komentiraj